Fantasijakt

Psst! Du där, kom hit. Ja, du, fantasin som studsar runt utan kontroll. Kom ner från gardinstången. Häng inte där och dingla. Seså, hoppa in i huvudet på mig så du kan landa i texten jag skriver. Jag behöver dig.
Vad kan jag locka med? En kanelbulle? En liten single malt? Eller behöver du ligga i ett varmt bad och mysa till en bra låt? Springsteens ”Point blank” passar kanske bra. Var inte blyg, känn dig som hemma.
Va? Vad gör du? En kullerbytta? In i örat på mig? Hi! Hi! Ho! Ho! det kittlas.
Vad säger du, fantasin? Ska det komma en SÅN in i handlingen? Och göra SÅ?
Låter helt uppåt väggarna. Men säger du det så blir det så.
Vem är jag att gå emot din fantasi?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s