Helt otrolig dag!

Finner inte ord.
Inte i min vildaste fantasi (som är rätt crazy) kunde jag föreställa mig att boksläppet för ”Rena rama cirkusen” skulle gå så bra. Fantastiska människor kom och sa snälla ord om magistern. Jag fick signera böcker så armen domnade.
Som om inte det var nog kom Erika Palovaara(bilden) insmygande på slutet. Har nog inte varit så nära att svimma någon gång i mitt liv. Då hon bor i andra änden av Sverige var det verkligen överraskande.
Om inte detta motiverar till fortsatt skrivande vet jag inte vad som gör.
Nu öppnar jag försiktigt luckan in till fantasins värld, håller andan i väntan på att se vad som väller fram. Nya böcker ska skrivas.
ErikaJohan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s