Att ge ut en bok…

…är roligt och skrämmande på samma gång.
Roligt att få dela med sig av sitt innersta och kanske till och med locka fram ett och annat skratt.
Skrämmande att inte veta vad andra ska tänka om boken. Kanske tycker de att det är den värsta smörjan de någonsin har läst? Går aldrig att veta på förhand, och enda sättet att ta reda på det är att fortsätta skriva. Så det gör jag, skriver hela tiden. Ömsom vin ömsom vatten blandat med lite bitterhet.
grumpyFör bitter, det är jag. Mer än jag vill erkänna. Det är, i sanningens namn, inget smickrande karaktärsdrag. Oftast är det någon som kommer i min väg som lockar fram den där buttra och lättstötta farbrorn inom mig.
Om ett sådant möte skriver jag av mig på BarnBoksNätets Blogg. Läs det på DEN HÄR LÄNKEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s